Каталог товарів

ТОП кращих смартфонів до 5000 гривень 2021


Даний матеріал ми регулярно оновлюємо. Прибираючи застарілі моделі і додаючи актуальні.

Ринок смартфонів щорічно наповнюється новими, більш продуктивними моделями. Ну а зі збільшенням кількості моделей і їх функціональності, на щастя, знижується і ціна на пристрої, характеристики яких ще кілька років тому були недоступні навіть у флагманських моделях. Сьогодні за 5000 гривень можна купити якісний потужний гаджет, «залізо» якого підійде для вирішення найрізноманітніших завдань. Запрошуємо поглянути на огляд кращих моделей в даній ціновій категорії.

Samsung Galaxy A21s

Смартфон має екран діагоналлю в 6,5 дюймів і роздільною здатністю 720x1600 HD+. В одному дюймі знаходиться 270 пікселів. Екран має виріз, який називається Infinity-O. Для любителів подивитися відео і пограти в різні ігри, такий екран буде хорошим плюсом.

Радує те, що в смартфоні присутній роз'єм для навушників. Також, смартфон має сканер для відбитка пальця, який знаходиться на його задній частині.

Пристрій має процесор Exynos 850. Хоч даний процесор не так вже й перевершує по потужності минулу версію, але виконаний по більш тонкому техпроцесу і має сильніший процесор графіки. Дана модель смартфона має 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої пам'яті. Присутня і можливість розширення пам'яті використовуючи карти пам'яті. Здійснює свою роботу пристрій на системі OC Android 10 з особливою оболонкою One UI 2.0.

Основна камера має чотири модулі: 48 Мп - ширококутна, 8 Мп - ультра ширококутна, 2 Мп - макро об'єктив, 2 Мп - сенсор глибини.

Роздільна здатність фронтальної камери - 13 Мп.

Цей пристрій має батарею з ємністю 5000 мАг і підтримує швидку зарядку з потужністю 15W.

Xiaomi Redmi Note 9

В останні роки всі Xiaomi Redmi Note тільки радують сучасних користувачів. Адже компанія Xiaomi дійсно випускає кращий продукт на ринок, який коштує своїх грошей. І модель Xiaomi Redmi Note 9 не виняток.

Переваги:

  • Смартфон має екран 6.53, що надає можливість насолоджуватися переглядом будь-якого контенту. Спеціальний виріз-отвір анітрохи не заважає переглядати контент і грати в різні ігри.
  • Завдяки камері, яка має 48 Мп (мегапікселів) можна робити якісні фотографії. За класикою, тут є ширококутний об'єктив, а також макро і портрети.
  • Пристрій також має сканер для відбитків пальців, який розташований на задній частині.
  • Роботу смартфон здійснює на 8 ядерному процесорі MediaTek Helio G85, що має 3/4 ГБ оперативної пам'яті, а також 64/128 ГБ вбудованої пам'яті. Є також і NFC, і інфрачервоний порт.
  • Обсяг батареї - 5000 мАг. Є функція підтримки швидкої зарядки в 30 W.
  • Ціна.

Xiaomi Redmi 9

Смартфон виділяється серед інших моделей в даному ціновому сегменті (3999) тим, що він має чіп NFC. За допомогою якого можна робити безконтактну оплату.

Телефон має виріз в центрі для фронтальної камери. IPS-дисплей має відмінну якість. Redmi 9 коштує досить недорого, і при всьому цьому має дисплей з високою роздільною здатністю Full HD+. З огляду на те, що у смартфона збільшили діагональ до 6,53 дюймів, це є дуже хорошим рішенням.


Корпус повністю зроблений з пластикового матового матеріалу, що усуває виникнення слідів після дотику. Дана модель Redmi не має відмінності в розмірах з Redmi Note. Сканер відбитка пальця, який знаходиться під камерою, працює відмінно.

Redmi має цілих 4 модуля: надширококутний, основний, макро і портретний.




Смартфон працює з процесором MediaTek G80. На відміну від минулої моделі Redmi 8, ця придбала більшу швидкість в роботі. Ігри працюють відмінно. Наприклад, гра PUBG може працювати спокійно на середніх налаштуваннях графіки без будь-яких проблем.

Вбудована і оперативна пам'ять має класичні розміри: 3 ГБ оперативної і 32 Гб вбудованої в молодшій версії, 4 Гб оперативної і 64 вбудованої в старшій варіації.

Пристрій має ІЧ-порт, а також роз'єм під навушники на 3,5 мм. Для того, щоб зарядити пристрій, використовується USB Type-C.

Даний смартфон має досить місткий акумулятор, який має обсяг 5020 мАг, що дозволяє Redmi 9 працювати 1,5-2 дня. Якщо використовувати пристрій досить активно, то він пропрацює цілу добу. Але це, якщо телефон практично весь час знаходиться в руках у користувача.

OPPO A31

Oppo - відносно новий бренд на ринку України, але його смартфони вже добре зарекомендували себе серед українських користувачів. Один з них Oppo A31. Серед переваг цього пристрою - екран великої величини - 6,5 дюймів. Він має подовжену форму з співвідношенням сторін 20:9. Через розмір девайса користуватися ним однією рукою не вдасться, але особливості форми дозволяють надійно утримувати його в руці.


Функція фільтрації синього кольору оберігає зір від його негативного впливу. У пристрій вбудована потрійна камера з можливостями портретного фото і макрознімки. Наявність слотів для двох сім-карт і карти пам'яті зручно для користувачів. Завдяки потужному акумулятору на 4230 мАг можна обійтися протягом дня без підзарядки.

Samsung Galaxy A31

Galaxy A31 з пам'яттю 4/64 коштує трохи дорожче (5399), але й тяжіє він більше до середнього бюджетного сегменту. Сканер відбитків пальців тут знаходиться вже не на задній панелі, а під екраном.



Переваги Samsung Galaxy A31:

  • AMOLED-дисплей з усіма його перевагами (чорний колір, Always-On Display)
  • Є можливість установки двох Sim-карт і карти пам'яті одночасно;
  • Працює на процесорі MediaTek MT6768;
  • Має 4 камери: основна на 48 Мп, ультраширококутна на 8 Мп, макрокамера 5 Мп, сенсор глибини 5 Мп;
  • Фронтальна камера 20 Мп;
  • Сканер відбитків пальців під екраном;
  • NFC;
  • Ємна батарея на 5000 мАг і швидка зарядка на 15 Вт.


Зрозуміло, це далеко не повний список гідних смартфонів до 5000 гривень. Покупцям як і раніше пропонуються цікаві рішення від Tp-Link, Tecno завойовують все більшу популярність китайські бренди і суббренди Meizu, Honor, Realme, ZTE. Вибір конкретного гаджета залишається за Вами. Сподіваємося, ми хоч трохи спростили цю задачу.

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей