Каталог товарів

​Портативні колонки. Найпопулярніші в 2024 році моделі та їх порівняльна характеристика


Уже багато років не втрачають популярності переносні динаміки. Мобільні та компактні, ці девайси в якості звучання не поступаються стаціонарним аналогам, вони не менш надійні, при цьому відрізняються гідною ергономікою.

Пропонована стаття познайомить читачів з найбільш затребуваними моделями відповідної аудіоапаратури – текст розповідає про топові портативні колонки різних цінових категорій виробництва відомих брендів. Ці актуальні девайси можна купити за вигідною вартістю в профільному магазині Patifon.

JBL

На думку фахівців, саме портативна акустика вивела відповідну американську компанію на позицію міжнародного лідера. Останнім часом бренд випустив кілька цікавих моделей, що ще під час презентації викликали широкий резонанс.

Серед взірців порівняно дорогих звертає на себе увагу JBL Charge 4 Black з потужністю в 30 Вт, вагою 965 г та інтегрованим підсилювачем. Стильна модель, яка може працювати й від електромережі, підтримує зв'язок Bluetooth 4.2 й обладнана портами 3,5 Mini-Jack,Тype-C та USB та батареєю ємністю 7500 мАг. Фішками колонки є відмінне, деталізоване й чисте аудіо, підтримка вологозахисту й функції Pawer Bank, наявність індикатору заряду та підсвічування кнопок.

Тих, хто віддає перевагу носінню такого акустичного аксесуару в себе на поясі, зацікавлює Bluetooth-колонка JBL Go 3. Середня за вартістю, вона має потужність 4,2 Вт і важить при цьому всього 200 грамів. Ресурс автономної роботи такого пристрою, який легендарні виробники випускають в модному стилі military, а також а агресивному червоному та строгому чорному кольорі, становить до 5 годин. Наразі на цю модель в «Патіфон» діє суттєва знижка – таким шансом варто скористатися!

Пропонує розробник JBL (США) і бюджетний портативний динамік, що обійшов своїх вартісних конкурентів у потужності. Це 40-ватні Bluetooth-колонки JBL Extreme Copy. Вони радують слухачів якісним звуком та тривалим ресурсом автономної роботи (до 15 годин), щоправда, маса даного аксесуара складає трохи більше 2 кг. Комплект поставки такого елегантного й практичного взірця доповнюється ременем для зручного перенесення.

Xiaomi

Справжні меломани обирають Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker 16W, що поєднує в собі ультра-компактність, силу на насиченість бездоганного стереозвучання, стильне виконання та ємну АКБ (2600 мАг). Цей акумулятор дозволить користувачам не обмежувати себе в можливості насолоджуватися музикою упродовж багатьох годин. Колонки масою менше 300 грамів отримали надійний захист від вологи стандарту ІРХ7 – вони підійдуть для бурхливої вечірки біля басейну й не постраждають від раптового дощу.

Дешевше покупцям обійдеться модель Mi Portable Bluetooth Speaker. Її фішками є виняткова компактність та оригінальна кругла форма – такий нестандартний дизайн є вибором фанатів мінімалізму. Новинка приємно вражає об’ємністю аудіо, а ще вона отримала вбудований мікрофон з підтримкою шумозаглушення. Робота в бездротовому режимі даного девайсу масою 183г становить до 10 годин, а зарядити повністю розряджену колонку можна втричі швидше.

Найнижчим цінником у даному модельному ряді характеризується портативна колонка Mi Compact Bluetooth Speaker 2, яка легко вміщається в невелику кишеню і є рекордсменом легкості та мініатюрності. Завдяки вазі в 54 грами, такий пристрій, діаметр верхньої частини якого становить усього 5 см, можна порівняти з пушинкою. Але це не заважає моделі чудово, потужно та чисто звучати і мати солідний, 6-годинний робочий ресурс. Девайс підтримує Bluetooth-підключення, а рівень його заряду можна відстежувати зі смартфона.

HAVIT

Аудіоапаратура цього молодого бренда, що на міжнародному ринку робить стрімку кар’єру, виходить в топ, бо має на те всі підстави.

Безліч шанувальників отримала портативна колонка HAVIT HV-SF132BT 20W RGB. У фірмовій колекції вона порівняно дорога, водночас цінник даної моделі не можна не назвати демократичним. Дизайн девайсу є класичним. Оригінальності та ефектності йому надає атмосферне підсвічування всіх кольорів веселки. У плані сумісності цей блютуз-аксесуар універсальний – його можна підключати до смартфонів та плеєрів, планшетів і ноутбуків. Пристрій, що якісно відтворює формат МРЗ, додатково обладнаний портами BT, TF і AUX та може використовуватися в якості FM-програвача.

Доречним придбанням для тих, хто не лише любить слухати аудіо, але й хоче отримувати інформацію щодо часу та температури, стає портативна колонка HAVIT HV-SK814BT 10W Black. Це стильний та багатофункціональний пристрій, здатний виконувати роботу подвійного будильника, радіоприймача, внутрішнього термометра, мікрофона та бездротового музичного плеєра з усіма необхідними налаштуваннями. Діодне підсвічування колонки, яка звучить відмінно, має три рівня яскравості. АКБ ємністю 3 тисячі мАг гарантує стабільну роботу девайса без кабелю до 8 годин.

Перевагами портативної акустики взірця HAVIT HV-SK823BT Black є чистий потужний звук, широка сумісність, приваблива вартість та не менш приємний креативний дизайн, що асоціюється з мордочкою екзотичної тваринки. Комплектація такої симпатяжки з інтегрованим радіоприймачем включає пульт дистанційного керування. Динаміки та дисплей цієї 10-Ваттної колонки естетично підсвічуються, а на користь її гідної ергономіки свідчить наявність зручної ручки. Сигнал блютуз колонка чітко приймає на дистанції до 10 метрів – це теж її очевидний плюс.

Borofone

Портативні колонки, виготовленні ТМ Borofone, що є дочірньою компанією корпорації Носо, здобули на міжнародному ринку, в тому числі в Україні, високу оцінку експертів, значний попит та визнання.

Компанія переважно випускає недорогу акустику, роблячи акцент на унікальність та трендовий стиль її дизайнерського оформлення, а також на якісний звук.

Хітом продажів стала модель Borofone BR5, яка випускається в лаконічному чорному, яскравому червоному, насиченому синьому та гламурному бірюзово-м’ятному кольорі. Новинка звучить чисто й гучно, а її різнобарвне підсвічування дає можливість не лише слухання, але й бачення кожного улюбленого треку. Модель підтримує блютуз-з’єднання 5.0, а ще вона отримала інтегрований мікрофон, за допомогою якого користувачі можуть приймати телефонні виклики. Слухати улюблені композиції девайс дозволить із флешки USB та карт пам’яті. Бути в курсі радіо-новин користувачам допоможе підтримка пристроєм їх трансляції.

Портативна акустична система Borofone BR12 стала популярною, завдяки симпатичному й практичному дизайну, схожому на дирижабль, та прекрасному стереозвучанню, в якому трохи домінують глибокі оксамитові баси. Обладнання девайсу, що продається в різних кольорових варіаціях, в тому числі в актуальному камуфляжному принті, включає мікрфон, вхід USB, слот для карти пам’яті, порт AUX та гніздо для підзарядки. АКБ ємністю 1200 мАг гарантує роботу колонки до 3 годин в автономному режимі.

Колонка Borofone BR12 – ще один представник доступної за ціною фірмової лінійки, який купують особливо охоче й часто. Новинка підтримує Bluetooth 5.0 на відстані до 10 метрів і має два динаміка потужністю 5 Вт. Їх стереозвучання приємно вражає чистотою й насиченістю. Система управління аксесуару включає кнопки для прийому телефонних дзвінків та керування відтворенням. Вага такого мобільного девайсу, виготовленого з міцного пластику, становить 590 грам.

Будь-яку зі згаданих в огляді модифікацій можна недорого замовити в магазині «Патіфон» за кращими цінами. Мешканці Рівного та Сарн можуть їх придбати в стаціонарних філіях цього магазину – порадуйте такими аксесуарами себе та своїх близьких!

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей