Каталог товарів

​Найпотрібніші девайси для мобільного телефона: хіти продаж


Яким би крутим та розумним не був ваш смартфон, розширити його технічні й практичні можливості завжди допоможуть спеціальні пристрої.

У магазині Patifon великий вибір таких брендових аксесуарів різних категорій, кожна з яких користується попитом.

Дозволять не перейматися про можливість розряджання комплектного акумулятора гаджета в непідходящий момент портативні батареї Power Bank. Зроблять світлини та відео вартими захоплення селфі-палки. А фірмові навушники дають чудовий шанс поринути в світ улюбленої музики, гри або подивитися цікавий фільм з гідним звучанням, не заважаючи оточуючим.

Пропонована стаття познайомить читачів з модифікаціями товарів відповідних категорій, що є найбільш запитуваними й актуальними – вони стали хітами продажу.

TWS навушники-вкладиші Xiaomi Redmi Buds 3 Lite (Black)

Xiaomi Redmi Buds 3 Lite - мініатюрний пристрій, що зарекомендував себе гідними характеристиками, незважаючи на більш ніж демократичну вартість.

  • У його комплектації виробники передбачили зручний футляр для зберігання та зарядки й три пари змінних амбушюр розмірів S/M/L.
  • Зовні на навушниках, що підкорюють стриманим елегантним дизайном та отримали сертифікат захисту від пилу й вологи SP54, наявна зручна сенсорна поверхня для управління.
  • Завдяки комплектному зарядному футляру, є можливість заряджати даний аксесуар тричі, подовжуючи ресурс автономної роботи девайса до 20 годин.
  • Функціонал пристрою передбачає виконання не лише стандартних опцій типу відтворення/пауза та перемикання треків, але й активацію голосового асистента та перехід на геймерський режим.

Звучить така моделька гучно та детально, до того ж вона сумісна як з Айфонами, так і зі смартфонами з OS Android.

Накладні Bluetooth-навушники Hoco W 27 (Pink)

Аксесуар, що поєднує в собі гламурне «мімімішне» оформлення, високоякісне кришталево чисте стереозвучання та преміальну ергономічність. Його оригінальний дизайн з котячими вушками, що, як і зовнішній бік чашок, світяться, особливо подобається дітям та романтичним дівчатам.

  • Модель Hoco W 27, вага якої становить лише близько 180 грамів, відрізняється комфортною посадкою. Зручне та м’яке оголов'я не викликає чуття стиснення та не спадає. Пристрій можна підключати до смартфону чи інших мобільних гаджетів комбінованим, дротовим та бездротовим способом.
  • В активному режимі заряду навушників вистачає на 5 годин, а в режимі очікування – до 200 годин. Відновити потенціал АКБ, яка сіла повністю, можна впродовж двох годин.
  • Комплектація цього девайса, в якому є можливіть регулювати гучність, включає інтегрований мікрофон.

Такий індивідуальний пристрій є актуальним під час прогулянок у парку, в транспорті й удома – він допомагає приємно проводити час і завжди лишатися в гарному настрої.

Power Bank Romoss 22.5W PSW30-152 30000 мАг White

Це зовнішній акумулятор, що передбачає можливість одночасної оперативної зарядки кількох мобільних гаджетів – він стане незамінним аксесуаром для всієї родини. Конструкція даного пристрою включає вхідні порти Lightning, Micro-USB, USB Type-C та два виходи, USB і USB Type-C.

Romoss 22.5W PSW30-152 - це така модель, в якій всі механізми бездоганно продумані й реалізовані, є успішним проектом відомого азіатського бренда.

  • Новинку відрізняє презентабельне дизайнерське оформлення. Вона, виконана в ошатному білому кольорі, виглядає дуже респектабельно.
  • При цьому конструкція павербанка є надійною, захищеною від агресивних факторів довкілля, а також від перезаряду, перегріву, різких коливань напруги в електромережі та короткого замикання.
  • Літій-полімерний пристрій, сумісний зі смартфоном, ноутбуком та планшетом, обладнаний інформаційним Led-дисплеєм, який виводить дані про рівень заряду, напругу та струм.

Завдяки компактним габаритам, відповідний потужний аксесуар поміщається не лише в невелику сумочку, а навіть у кишеню.

Монопод Baseus Ultra Mini Bluetooth Folding Selfie Stick (White)

Білосніжно-перламутрова, декорована написом бренду та вишуканою золотавою смужкою селфі-палиця, яку обирають претенденти на якісні світлини, прямі трансляції навіть відео-конференції зі смартфона.

  • Конструкція девайсу, обладнана поворотним затискачем, є регульованою – у ній можна налаштовувати бажаний кут нахилу до 210° та подовжувати штатив до 67 см (у складеному вигляді монопод має довжину всього 15 см).
  • Мобільний телефон підключається до нього через Bluetooth 4.2.
  • Мимовільного випадання гаджета з тримача не допустять силіконові прокладки – це є гарантією стабільності та безпечності роботи пристрою.

Для виробництва Baseus Ultra Mini Bluetooth Folding Selfie Stick використана нержавіюча сталь та надміцні полімерні матеріали, а важить такий популярний пристрій, що працює від змінної батарейки, всього 99 г.

Бездротова зарядка Baseus Simple 15 W

Такий сучасний девайс для зарядки без кабелю смартфонів та навушників привертає увагу приємним аристократично строгим дизайном та ультра-тонким корпусом. Його фронтальний бік виконаний із загартованого скла, а для корпусу виробники використали авіаційний алюміній.

  • Збоку на зарядці встановлений світловий датчик. Знизу вона обладнана спеціальними ніжками, що виключають можливість ковзання аксесуара.
  • Пристрій має 9 ступенів інтелектуального захисту й сумісний з усіма моделями, що підтримують технологію бездротового заряджання Qi. Дана модель дає можливість швидкісної зарядки, що дозволяє відновити ресурс батареї мобільного гаджета на 40% скоріше.
  • Для живлення цей популярний аксесуар використовує стандартний порт USB – така особливість дозволяє використовувати його з мережевими адаптерами, а також ноутбуками та ПК.

Замовляючи відповідні актуальні девайси в «Патіфоні», зверніть увагу на їх доступні ціни та «гарячі» пропозиції від магазину зі знижками – шанс для такої вигідної покупки топового товару не варто втрачати!

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей