Каталог товарів

​Планшет Sigma mobile Tab A1025 X-treme – гаджет для вимогливих користувачів


Заснована в 2010 році українська торгівельна марка Sigma, що займається розробкою та виготовленням сучасних мобільних гаджетів, набирає оберти популярності.

Багато її продуктів не просто знаходять свого покупця, а стають хітами продажів. Одним із таких пристроїв, ціна якого поступається якості та технічним можливостям відповідної моделі, є планшет Sigma mobile Tab A1025 X-treme. Об’єктивний та детальний огляд даного відмінно захищеного гаджета, що отримав високу оцінку фахівців і позитивні відгуки власників, пропонується увазі читачів.

Комплект поставки

Купити даний взірець планшета пропонується в яскравій та інформативній упаковці з твердого картону.

Фронтальний бік кейсу містить ряд піктограм, які констатують базові фішки пристрою, перелік його технічних характеристик та демонстраційні зображення гаджета з лицьового та тильного боків.

Щоб акцентувати увагу потенційних покупців на захищеності моделі Sigma mobile Tab A1025 X-treme від вологи, виробники прикрасили пакувальну коробку світлиною, що зображує її екран, укритий краплями води.

Комплектація даного продукту, покладена до коробочки, включає такі елементи:

  • власне планшет;
  • кабель USB Type-C;
  • пристрій для заряджання;
  • інструкцію з експлуатації;
  • гарантійний талон.

Як бачимо, вміст упаковки можна назвати класичним – усі необхідне в ній передбачене.

Ергономічний дизайн

Корпус планшету Sigma mobile Tab A1025 X-treme, купити який недорого доступно в онлайн-маркеті Patifon, виконаний з акцентом на механічну міцність.

Зробити відповідну конструкцію посиленою, практично невразливою до ударів та падінь на тверді поверхні допомогло використання високоміцного полімерного матеріалу та гуми, з’єднаних між собою методом технології подвійного лиття.

Крім того, конструктори бренду обладнали корпус новинки пластиною-демпфером, виготовленою з титанового сплаву. Даний металевий елемент, до якого кріпиться все внутрішнє начиння пристрою, забезпечує найкращий захист гаджета від механічних пошкоджень, хоч і робить його дещо важчим (вага моделі складає близько 860 грамів).

Планшет випускається не тільки в чорному кольорі корпуса, але й і з помаранчевим декором. Тильний бік мобільного пристрою має поверхню з різною текстурою – у зонах, де мають розташовуватися долоні користувача, вона підкреслено шорстка, фактурна, щоб гаджет не вислизав із рук. По центру цієї панелі розташований акуратний напис логотипу – свідчення брендового походження виробу.

Екран має сучасну матрицю типу IPS, десятидюймову діагональ і не надто тонке, проте елегантне обрамлення з фактурними накладками в зонах кутів.

Порт USB Type-C для під’єднання зарядного кабелю, а також відсік під дві SIM-карти й карту microSD розташований на ребрі пристрою ліворуч, а клавіші активації/дезактивації та налаштування гучності – з протилежного боку. Цікаво, що кнопка живлення може використовуватися і для ввімкнення ліхтарика – для цього її слід натиснути двічі поспіль.

Випромінювачі, що звучать досить потужно і реалістично, в тому числі під час перегляду фільмів та геймерських баталій, вмонтовані в нижню грань корпусу.

Максимальна витривалість та захист

Виробники позиціонують планшет Sigma mobile Tab A1025 X-treme як гаджет, що підтримує стандарт IP68. Це означає, що дана модель максимально захищена від вологи. Пил та частки бруду, що можуть потрапити всередину цієї конструкції, тим більше небезпеки для неї не представляють.

Пристрій адаптований до використання за будь-якої погоди та температури оточуючого середовища – він не підведе свого господаря ні в спеку до +55°C, ані в двадцятиградусний мороз.

Додатковою фішкою девайса став найпотужніший в історії бренду акумулятор. Ємність незнімної АКБ пристрою складає 10 тисяч мАг – такий показник ставить планшет майже врівень із павербанками. Це чудова можливість, щоб не хвилюватися тоді, коли вдома вимкнуть електрику, та слушна нагода брати з собою мобільний гаджет у довгі подорожі, не кажучи вже про користування ним у кафе чи метро.

Солідний ресурс автономної роботи мобільного пристрою гарантує багатогодинні геймерські сесії без необхідності перерв для підзарядки, можливість тривалого перегляду улюблених серіалів без доступу до електромережі та постійного спілкування в мессенджерах.

Продуктивність та функціонал

Високоефективна працездатність планшета Sigma mobile Tab A1025 X-treme забезпечується його потужним «залізом». Гаджет обладнаний процесором Mediatek MT8768WA, що приємно вражає оптимальною швидкістю роботи без гальмувань та підвисань.

Пристрій функціонує на базі прогресивної OS Android 11 і підтримує актуальний сертифікований сервіс Google Play.

У відгуках власники даного девайса відзначають можливість завантаження всіх потрібних застосунків та комфортність користування цими програмами. Крім того, гаджет пропонує користувачам достатні об’єми сховища для збереження завантажених даних: він отримав 64 Гб пам’яті вбудованої та 4 Гб «оперативки». Встановивши карту пам’яті microSD об’ємом до 1 Тб, показник вбудованої пам’яті можна збільшити.

Ще одна значима функція планшета – здатність визначати точне геоположення та підтримка різних навігаційних програм. Таку можливість надає інтегрований у пристрій модуль GPS, сумісний із супутниковими системами GPS, A-GPS, BEIDOU, Galileo і GLONASS. Функціоналом моделі також передбачений магнітометр, гіроскоп та акселерометр.

Крім того, Sigma mobile Tab A1025 X-treme доступно використовувати як зарядний пристрій типу Power bank для бездротових мишок, клавіатур, носіїв пам’яті та інших девайсів. А можна їх просто підключити до відповідного планшета, перетворюючи його на мініатюрний комп’ютер.

За умови придбання OTG-адаптера доступна також трансформація багатофункціонального планшета в суперкомпактний домашній кінотеатр – для цього треба лише завантажити фільми з флеш-накопичувача та підключити Bluetooth-колонку.

Екран і відеокамери

Новинка отримала дисплей трохи менший її формату 25 х 17 см, роздільна здатність якого складає 1920х1200 пікселів типу FullHD.

Досить велика діагональ екрану 11.1” дає можливість приємного та зручного перегляду фільмів, ведення віртуальних турнірів і навіть роботи.

Картинка такого дисплею вирізняється оптимальною контрастністю, детальністю та чіткістю, кольори передаються яскраво та натурально, без спотворень.

Гаджет оснащений двома камерами. Основна камера отримала матрицю Samsung S5K3P3, а фронтальна – Samsung S5K2P7SX. Роздільна здатність кожної з відеокамер однакова – 16 Мп. Такий показник є достатнім для зйомки чітких та яскравих світлин та відеороликів, проведення відео-конференцій та спілкування по Skype або через інші мессенджери.

Особливості комунікацій та інтернет-зв’язку

Оскільки в конструкції планшета Sigma mobile Tab A1025 X-treme передбачений відсік для SIM-карток, цей девайс можна використовувати як мобільний телефон. Плюс його в тому, що він не розряджатиметься так швидко, як це зробив би смартфон.

У господарів пристрою є можливість вставити в нього дві SIM-карти з різними номерами або одну «сімку» та картку micro-SD, що дозволить збільшити об’єми пам’яті цього гаджета.

Модель забезпечується підтримкою роботи в мобільній мережі 4G (LTE). Вона здатна приймати бездротовий радіосигнал Wi-Fi 4 (802.11n) на частоті 2,4 ГГц та дані, що транслюються по Bluetooth 4.2. Крім того, користувачам доступна опція WiFi Hotspot, яка дозволить ділитися інтернетом з іншими мобільними девайсами.

Хоча планшети сприймаються як пристрої бездротові, Sigma mobile Tab A1025 X-treme здатен підтримувати і дротовий інтернет. Єдине, що потрібне для реалізації цієї можливості – підключення до планшета кабелю OTG та Ethernet-USB перехідника-адаптера.

Фахівці наголошують на стовідсотковій безпечності й конфіденційності відповідного під’єднання – воно повністю виключає можливість відстеження даних засобом Wi-Fi. Такий важливий плюс пристрою оцінять волонтери, військові та інші спеціалісти, чия робота не повинна розголошуватися.

Переваги

Якщо ви вирішите купити планшет Sigma mobile Tab A1025 X-treme, переконаєтеся, що цей топовий гаджет має багато плюсів:

  • стильний дизайн;
  • міцний та надійно захищений корпус;
  • високу якість зображення та звуку;
  • розширений спектр функцій;
  • оптимальний рівень працездатності;
  • містку АКБ;
  • продуману ергономічність.

Придбати такий мобільний пристрій новітнього покоління найкраще в інтернет-магазині «Патіфон» – ми пропонуємо доступну вартість на дану модель та офіційну гарантію на неї від виробника тривалістю 12 місяців.

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей