Каталог товарів

Кнопкові телефони Sigma: кому їх варто купувати й для чого?


Поціновувачі технічних інновацій, яких в Україні мільйони, завжди стежать за презентаціями чергових, модернізованих смартфонів, щоб бути в курсі фішок останніх моделей iPhone, Samsung та інших світових гігантів. Багато користувачів обирають мобільний гаджет, виходячи з габаритів і роздільної здатності його дисплею, характеристик камер та потужності процесора.

Проте нікуди не ділися й ті, хто віддає перевагу телефонам з кнопковим дизайном. За даними аналітиків, саме цими девайсами досі користується левова частка осіб поважного віку.

Відповідну продукцію, актуальну для літніх людей, пропонує вітчизняний виробник Sigma mobile. Інформація про те, чому кнопкові мобільні телефони Sigma, що випускаються цією компанією, продовжують користуватися попитом й відомості про асортимент, переваги й специфіку вибору відповідних засобів зв’язку наводяться нижче.

Про історію й філософію бренду

Українська ТМ Sigma mobile вийшла на ринок понад десятиліття тому. Її засновниками стала команда однодумців, захоплених розвитком електроніки та телефонії.

Власну місію дані ентузіасти вбачають у створенні унікальних продуктів, розробки яких враховують можливості й побажання користувачів старших вікових категорій.

При цьому виробники ключове значення приділяють високим експлуатаційним властивостям своїх мобільних гаджетів та їх демократичній, доступній вартості.

Магазин Patifon, що є офіційним дилером даної компанії, пропонує в широкому асортименті кнопкові телефони Sigma, купити які можна за вигідними цінами.

Виробники цих девайсів теж є свого роду новаторами: вони вперше запропонували такі пристрої вітчизняного виробництва для людей похилого віку, зробивши відповідні девайси захищеними, технічно надійними, які не поступаються імпортним аналогам, при цьому коштують напрочуд дешево.

Цікаво, що свої телефони з кнопковою клавіатурою їх творці жартома прозвали «бабусяфонами» й ця кумедна назва вже міцно прижилася в народі.

Стратегія роботи бренду, який стрімко розвивається, зміцнюючи власний потенціал, передбачає популяризацію в суспільстві своїх виробів.

Лінійка продукції

Наразі компанія налагодила випуск кількох серій телефонів із кнопками, кожна з яких успішно знаходить свого покупця.

  1. X-Style. Представники даного модельного ряду демонструють стильне, підкреслено елегантне дизайнерське оформлення, при цьому вони не позбавлені цікавих функціональних особливостей. Абсолютно кожну модифікацію вирізняє певна власна родзинка.
  2. X-Treme. Купити телефони Sigma кнопкові, що входять до відповідної серії, виконані з акцентом на механічну надійність, варто людям, що використовують їх за складних погодних умов чи мають пов’язані з віком порушення рухової координації. Такі практичні девайси відрізняються водонепроникністю, для них не представляє небезпеки пил та падіння на тверду поверхню. Вони стануть гарним вибором для шанувальників садово-городніх робіт, фермерів, риболовів та мисливців.
  3. Х-Sport. Мобільні телефони, пріоритетними особливостями яких є універсальність використання, потужність та обумовлений містким акумулятором тривалий ресурс автономної роботи. Це оптимальне рішення для прибічників активного способу життя, що багато часу поводять поза домівкою.
  4. Comfort 50. Моделі, які об’єднує підтримка опції SOS, однаково необхідна в екстрених ситуаціях для осіб старшої вікової категорії та школярів початкових класів. Взірці серії об’єднує наявність збільшених кнопок та крупних, добре помітних цифр на дисплеї, та зрозумілого інтуїтивного меню.
  5. Х-musik. Мобільні девайси, сумісні з бездротовими навушниками та гарнітурами, що чудово звучать й підходять для слухання мелодій різних стилів.

Не залежно від серійної приналежності, до бюджетної категорії відноситься кожен кнопковий телефон Sigma – ціна таких пристроїв для мобільного зв’язку в порівнянні з сенсорними аналогами вдвічі-втричі, а нерідко й у десятки разів нижча.

Переваги телефонів на кнопках від ТМ Sigma

Можна назвати багато плюсів девайсів відповідної конструкції, завдяки яким вони не втрачають і, вочевидь, найближчими роками не точно збираються знижувати своїх позицій на ринку:

  • тривалий ресурс автономної роботи – ці пристрої набагато рідше потребують зарядки, ніж найкрутіші смартфони;
  • продумана ергономічність – використовувати дані пристрої зручно, завдяки їх компактності та простоті й доступності функціоналу;
  • практичний дисплей – він відтворює всі необхідні для користувача дані, що візуалізуються добре і є розбірливими навіть для людей зі зниженим зором;
  • механічна міцність – не проблема купити телефон на кнопках Sigma з протиударними та водозахисними властивостями, чого не часто можна сказати про аналоговий сенсорний мобільний гаджет;
  • підтримка технологій мультимедіа – наявність механічної клавіатури не заважає даним девайсам транслювати передачі радіомовлення та музику, яка до вподоби їхнім власникам;
  • доступ до інтернет-мережі – такою важливою функцією можуть похвалитися просунуті моделі, що підтримують режим точки доступу чи 4G та мають дисплей діагоналлю від 2,4”.

Справді, сучасні кнопкові телефони здатні працювати на одному заряді тижнями і навіть місяцями, на відміну від смартфонів, що за інтенсивного використання «сідають» упродовж доби. Наприклад, модель SIGMA X-Style 31 Power Type-C має АКБ ємністю 3100 мАг, що гарантує до 31 години розмов і до 1 місяця повноцінної роботи в режимі очікування.

Що вже казати тоді про флагманів колекції типу Sigma X-Тreme PR68 з батареєю 4000 мАг – її солідний потенціал змусить будь-якого скептика прикусити язика.

Компактна кнопкова модель, на відміну від громіздкого сенсорного гаджета, без труда поміститься в кишеню бабусі чи дідуся й не випаде звідти. Ну, а якщо вже й випаде і вдариться, упавши на асфальт, чи лишиться забута на лавці під дощем, – цей девайс, витривалий та міцний, не втратить своєї працездатності.

Крім того, перевага, що відрізняє будь-який кнопковий телефон Sigma – ціна цього пристрою: вона стовідсотково доступна навіть покупцям з мінімальними фінансовими можливостями.

Поради щодо вибору

Покупка такого засобу зв’язку вимагає уваги до кількох аспектів, що наводяться та пояснюються в переліку нижче.

  1. Тип блоку. Фахівці рекомендують віддавати перевагу моделям із моноблоком, в яких відсутні рухомі елементи корпусу.
  2. Габарити дисплею. Якщо телефон придбавається для людини зі зниженим зором, краще обрати взірець з більшим екраном.
  3. Конструкцію клавіатури. Максимально ергономічними, зручними у використанні є кнопки крупні.
  4. Ємність батареї. Діапазон цього показника акумуляторних елементів телефонів Sigma становить від 600 до 4000 мАг. Цікаво, що деякі представники модельного ряду підтримують опцію PowerBank, що дозволяє їм зберігати «бойову готовність» ще довше.
  5. Спектр функцій та технічних можливостей. Він може бути мінімальним або максимальним, залежно від технологічності мобільного телефону.

Функціонал найпростіших моделей обмежується підсвічуванням та автоматичним блокуванням клавіатури, автозаписом виклику, використанням пароля для доступу до окремих опцій, передачею та прийомом контактів і підтримкою режиму ВТ-терміналу.

Флагмани колекції підтримують набагато більше функцій. Вони можуть додатково слугувати будильником, ліхтариком, календарем і калькулятором, виконувати обов’язки Bluetooth гарнітури та Powerbank’а.

Окрім телефонів-кнопочників Sigma, затребуваними є гаджети з аналогічною конструкцією, що випускаються такими гігантами мобільної телефонії як Nokia, Nomi AGM й іншими відомими брендами. Це означає, що відповідний тип гаджетів, що в багатьох викликає ностальгічні відчуття, досі зберігає популярність.

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей