Каталог товарів

iPhone 14: аргументи на користь покупки та плюси мобільного гаджета


На сьогоднішній день Айфон 14 є представником передостанньої лінійки знаменитих «яблучників» – ці смартфони поступили у продаж восени 2022 року.

Хоча кілька місяців тому колекція цих мобільних гаджетів від Apple поповнилася ще однією моделлю, багато користувачів вирішують купити iPhone 14.

Інформація, яка доводить, що таке рішення є небезпідставним, а цілком обґрунтованим і розумним, наводиться далі.

Базові причини для вибору

Можна навести принаймні п’ять причин для того, щоб віддати перевагу саме чотирнадцятій версії смартфона.

  1. Передове «залізо». Підтримку всіх сучасних опцій та програм забезпечує надпотужний графічний процесор А15 Bionic, у якого 5 ядер. Це гарантія можливості для запуску різних актуальних застосунків, у тому числі мобільних ігор засобом високих чи середніх налаштувань.
  2. Модернізована операційна система. Особливістю iOs16 є розширений функціонал, що передбачає, в порівнянні з попередніми серіями, набагато більше технічних можливостей смартфону.
  3. Оптимальний рівень захисту всіх персональних даних, від Face ID до особистих контактів. Покращити відповідну характеристику гаджета дозволила унікальна технологія Secure Enclave.
  4. Удосконалена селфі-камера. Вона здатна синхронно фокусуватися під час зйомки на кількох об’єктах в автоматичному режимі. Аналогічний момент має відношення і до викликів через Face ID.
  5. Підтримка функції швидкої зарядки. Щоб зарядити до 50% АКБ iPhone 14, яка повністю вичерпала ресурс, знадобиться всього півгодини. Загалом час автономної роботи пристрою в режимі трансляції відео становить орієнтовно 20 годин – непогано, чи не так?

Продуктивність роботи Айфону 14, у порівнянні з попередніми версіями, покращена – це вже принцип розробників Еппл, якого вони дотримуються чітко.

Пріоритетні особливості

Можна сперечатися з приводу конкурентних можливостей iPhone 14 молодших представників серії iPhone 14 Plus і iPhone 14 Pro, проте очевидними є кілька плюсів базової версії:

  • універсальність блоку камер – модель використовує фронтальну, основну й ширококутну камери, що гарантують високоякісний відеозапис зі швидкістю 60 кадрів/сек і підтримують режим Dolby Vision;
  • потужна апаратна «начинка» – на думку фахівців, рівень технологічності та продуктивності процесора А15 Bionic дозволить смартфону працювати бездоганно як мінімум років п’ять;
  • оптимальні габарити – параметри Айфона 14, які складають 14,6х7,1х0,8 см, забезпечують зручне утримання мобільного гаджета та виконання необхідних опцій із ним однією рукою (і це всупереч тому, що вага телефону становить аж 172 г – ну дуже вже не хотілося «яблучникам», щоб їх черговий витвір не сприймали як іграшку);
  • адекватна, відповідна якості вартість – деякі профільні магазини, наприклад онлайн-маркет Patifon, притримують цінник iPhone 14 та інших оригінальних моделей відповідної лінійки цілком свідомо.

Додатковим позитивним моментом Айфона 14 є можливість його покупки в різному кольоровому оформленні та з тим обсягом пам’яті, який відповідає вимогам і потребам користувача.

Характеристики iPhone 14, варті уваги

Інженери Apple реалізували в цій моделі кілька передових рішень, що вважаються інноваційними навіть після випуску найновішої версії Айфон 15.

  1. Підтримку технології True Tone та HDR. Результатом стало виведення передачі всіх кольорів та відтінків на якісно новий рівень. Точність їх відтворення ідеальна, спотворень нема.
  2. Покращення захисту дисплея Super Retina XDR. Екран гаджета став менш уразливим до механічних пошкоджень та впливу інших негативних зовнішніх факторів, завдяки панелі Ceramic Shield.
  3. Можливість застосування максимальної яскравості – 800 ніт і навіть 1200 ніт. Це гарантія комфортності роботи зі смартфоном в умовах різного освітлення, в тому числі на сонці.
  4. Олеофобний захисний шар. Таке покриття корпуса мобільного пристрою не дозволяє йому виглядати «замацаним» – відбитків пальців, що псують зовнішній вигляд мобільного телефону, воно не збирає.
  5. П’яти-ядерний процесор. Усі Айфони більш ранніх версій випускалися з процесорами, в яких лише чотири ядра. А15 Bionic відрізняє підвищена на 18% продуктивність – він більш потужний, що є бонусом моделі.
  6. Сумісність з технологією Wide color (P3). Вона дозволила розширити кольоровий діапазон моделі та передавати кожен відтінок натурально.
  7. Підтримка функції Crash Detection. Обладнання iPhone 14 доповнене модернізованим акселерометром. Цей прилад забезпечує автоматичне сповіщення екстрених служб у випадку аварій.

До рішень, які підвищують рейтинг Айфону 14, можна віднести й покращену фронтальну камеру відповідної модифікації. Даний елемент має роздільну здатність 12 Мп й діафрагму f/1,5. На практиці це означає, що світлини виходять майже на 50% кращими, яскравішими навіть за умов фотографування у темряві.

Купити iPhone 14 зараз доцільно й тому, що ажіотаж на цю новинку 2022 року вже минув – доступним є вибір також усіх взірців відповідної серії, від базової версії до її молодших представників iPhone 14 Pro, Plus та Pro Мах.

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей