Каталог товарів

​Мишка ігрова 2E MG290 – актуальний девайс для геймера-новачка


Буквально кілька років тому маніпулятори для комп’ютерних ігор бюджетної категорії відрізнялись відвертою примітивністю. Зараз в асортименті геймерських мишок з’являється все більше і більше технологічно просунутих моделей, які пропонуються за доступною вартістю.

До числа недорогих та дійсно крутих девайсів для віртуальних сесій можна віднести нову мишку 2E MG290, огляд якої пропонується увазі читачів.

Комплектація

Поставляють виробники цю новинку в елегантному картонному кейсі, кольорове оформлення якого відповідає забарвленню самого маніпулятора.

На коробці зображене демонстраційне фото мишки, назва моделі, а також наводиться перелік її ключових характеристик.

Усередині упаковки знаходиться власне миша 2E MG290 з незнімним кабелем в текстильній оболонці, довжина якого становить 1.4 метри.

Стильний дизайн

Оформлений відповідний пристрій для геймінгу досить оригінально та ефектно. Його форма є дещо футуристичною – вона асоціюється з інопланетним космічним судном або зброєю неземних цивілізацій.

Оригінальності моделі додає нестандартна форма з багатьма клавішами та виступаючими елементами, а також різнокольорове діодне підсвічування, здатне подарувати кіберспортивним турнірам додатковий драйв.

Передня частина корпуса мишки, що включає її основні клавіші, характеризується загостреними кутами, а корма «гризуна» оздоблена написом бренду, який вишукано підсвічується. Підсвічування девайса є багатозонним – воно поширюється на колесо прокрутки, тонкою діагоналлю перетинає спинку та помітне на обох бокових зонах маніпулятора.

Матеріалом корпуса моделі 2E MG290 є міцний та стійкий до подряпин пластик полікарбонат з напівматовою поверхнею. Випускається така модель в двох кольорових версіях – чорній та білій. В онлайн-маркеті Patifon можна купити більш практичну темну версію Black, на поверхня якої відбитки пальців практично непомітні.

Дві клавіші, розташовані за скроллом, та пара лівосторонніх кнопок виконані в насиченому жовтому забарвленні – воно додає мишці виразності.

Ергономіка

Нестандартна форма цієї ігрової миші продиктована не тільки креативністю її розробників, але й їх прагненням зробити дійсно зручну та комфортну у використанні геймерську «зброю».

Девайс, адаптований до анатомічної форми долоні, лягає в неї ідеально, не залежно від розміру кисті, та міцно утримується в руці. Для підтримки мізинця на правому боці передбачений невеличкий виступ. Поверхня цього аксесуара є шорсткуватою, тому навіть під час найбільш напружених моментів турніру він ніколи не вислизає з руки мимовільно.

Усі клавіші управління є доступними – користувач до них звикає швидко і починає клікати інтуїтивно. Експерти, які тестували новинку, переконалися, що відгук її кнопок бездоганний. При натисканні базових клавіш відчувається приємна тактильна віддача і тихенький звук клацання.

Виробники обладнали ЛКМ та ТКМ супернадійними перемикачами Huano. Їх ресурс складає 5 мільйонів кліків – це ще один аргумент на користь рішення купити ігрову мишку 2E MG290.

На килимку такий «звірок» веде себе слухняно та легко ковзає по цій ігровій поверхні. Секрет криється в ідеально гладкій та ковзкій підошві моделі. Кабель, зміщений трохи ліворуч від центру, під час гри користувачу не заважає, а його оболонка достатньо міцна, щоб не перетиратися.

У результаті рука геймера не втомлюється навіть під час багатогодинних безперервних турнірів. І це не зважаючи на те, що вага цього пристрою не найлегша – вона становить 140 грамів.

Проте є одне «але»: будова девайса така, що грати ним можна лише правою рукою – шульзі він не підійде.

Технологічна начинка – гарантія точних та швидких ударів

Дана геймерська помічниця отримала 7 елементів управління. До їх числа відноситься скрол, дві клавіші позаду нього, класичні базові ЛКМ та ПКМ обабіч коліщатка прокрутки та дві кнопки ліворуч.

Миттєву реакцію девайса на ту чи іншу ігрову ситуацію забезпечить оптичний сенсор Instant 704/603ic. Така оптика відкриває можливість для налаштування DPI мишки в спектрі від 800 до 4800 (1200-1600-2400-3200) – вибір показника швидкості керування курсором робить гравець відповідно власній манері гри та її типу.

Мишка ігрова 2E MG290 є пристроєм, що підтримує фірмовий софт – просте в застосуванні ПЗ. Ця утиліта дозволяє тонко змінювати призначення клавіш та записувати макроси. Зміна налаштувань потребує мінімум часу та навичок. Відповідні опції дають більше шансів на перемогу навіть малодосвідченому гравцю.

Маніпулятор характеризується оптимальною частотою сканування 4000 FPS та прискоренням 10G в секунду.

Підключається дана модель через стандартний порт USB за допомогою оплетеного кабелю. Вона сумісна як із настільним комп’ютером, так із ноутбуком, та підтримує програми Windows 10/7 і старіші версії.

Переваги

Геймери, які вже встигли ігрову мишку 2E MG290 купити та випробувати її «в ділі», відзначають кілька пріоритетних особливостей відповідного маніпулятора:

  • оригінальний трендовий дизайн – виглядає ця актуальна модель не гірше від своїх топових конкурентів;
  • продуману ергономічність – користуватися такою «зброєю» комфортно, рука на втомлюється під час тривалих сесій;
  • прості налаштування та надійний сенсор – девайс добре показує себе під час турнірів, що вимагають швидкості, маневреності та прицільної точності;
  • ефектне підсвічування – воно створює піднесену, драйвову атмосферу сесії та надихає на перемогу;
  • якісні матеріали та збирання – дефектів, у тому числі люфтів та сторонніх звуків, під час користування маніпулятором не спостерігається.

Додатковий плюс цієї фірмової мишки, що стане улюбленою зброєю будь-якого кіберспортсмена-початківця – її дійсно демократична вартість. У відомому українському інтернет-магазині «Патіфон» ви зможете замовити такий геймерський девайс, що стане вашим незамінним помічником і доставить радість численних перемог, зовсім недорого!

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей