Каталог товарів

Актуальні смартфони лінійки Xiaomi Redmi Note та причини їх популярності


Порівняно недавно у легендарного титану з виробництва електронних гаджетів Apple та його запеклого конкурента Samsung з’явився досить серйозний суперник – бренд Xiaomi, який поступово й упевнено зайняв на міжнародному ринку смартфонів одну з ключових позицій.

Кожна чергова серія розумних телефонів розробки Сяомі сприяє зміцненню рейтингу цієї корпорації. Модельний ряд Redmi Note, що входить до асортименту товарів інтернет-магазину Patifon і наразі в топі, не став виключенням. Про його представників, які стали хітами продажу, завоювавши прихильність безлічі користувачів, можна прочитати далі.

Redmi Note 9 Pro

Критики ще під час презентації даного мобільного гаджета, що відбулася майже чотири роки тому, назвали його бюджетником із гарним потенціалом, і час лише доводить, що вони мали рацію.

Дизайн цієї моделі, що отримала ефектну, покриту блискучим глянцем задню кришку, та гартоване, стійке до ударів скло Gorilla Glass, не можна й зараз назвати застарілим.

Дисплей, який передає кольори насичено та яскраво, вирізняє роздільна здатність 2400х1080 пікселів, матриця IPS та діагональ 6,67 дюйма. Працювати досить жваво цей фірмовий смартфон на базі ОС Android 10 змушує восьми-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 720G.

При цьому телефон Xiaomi Redmi Note 9 Pro, купити який пропонується недорого, отримав досить потужну батарею ємністю 5020 мАг (ця АКБ дозволяє грати в ігри без підзарядки до 13 годин, а розмовляти до 33 годин).

Гаджет здатен підтримувати дві sim-карти й купу важливих і на сьогоднішній день функцій. У їх числі – Google Pay, лінійний вібромотор, розблокування екрану за обличчям, скан доки, управління жестами та опція керування електронною побутовою технікою, зокрема смарт-телевізором та кондиціонером.

Redmi Note 12 Pro

Порівняно молодша версія культової серії. Смартфон Xiaomi Redmi Note 12 Pro знамениті виробники анонсували в 2022 році.

Ця модифікація не поступається своїй попередниці ані в автономності, ні в продуктивності.

Воно й не дивно – адже «залізом» Редмі Нот 12 Про став Qualcomm Snapdragon 732G, який має графічне ядро Aredno 618. Такий процесор змусив цей смартфон виконувати різні задачі та підтримувати ігри будь-якого рівня складності.

Діагональ та роздільна здатність дисплею AMOLED лишилися незмінними, проте він отримав на 70% вищу максимальну яскравість (1053 ніт), підвищену до 120 Гц частоту оновлення та підтримку функції стабілізації зображення.

Цей гаджет працює під управлінням уже OS Android 11 – дане програмно-апаратне оснащення підтримує фірмову оболонку MIUI.

Модель комплектується зарядкою на 67 Вт – функцію швидкісного заряджання (за 15 хвилин до 50%) вона також підтримує.

Спектр сенсорів та індикаторів пристрою включає акселерометр, датчики освітлення та наближення, компас і гіроскоп. Цікаво, що 12 Pro також підтримує новішу версію Bluetooth 5.1.

Багато власників такого мобільного гаджету пояснюють, що вони вирішили Redmi Note 12 Pro купити через його круті камери з великими сенсорами, які дають можливість отримання якісних світлин навіть при низькому рівні освітлення і навіть у темряві.

Інші користувачі аргументують свій вибір ємним акумулятором моделі, що не потребує частого заряджання, та ударостійким, добре захищеним від механічних пошкоджень корпусом.

Redmi Note 13 Pro plus

Новинка, яка продовжила топовий модельний ряд «народних» смартфонів, а на прилавках українських магазинів з’явилася нещодавно.

Компетентні джерела такий смартфон одразу охрестили флагманом, і з відповідною фаховою думкою складно не погодитися.

Наразі в нашій країні телефон Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ продається в трьох кольорових варіантах: чорному, сріблястому та лавандовому.

Комплектація новинки доповнюється зарядним пристроєм потужністю 120 Вт, що дозволяє зарядити АКБ, яка повністю сіла, за 30 хвилин.

Дизайнерське оформлення оновленої модифікації також трохи змінилося – воно набуло ознак «ретро-футуристичності». Смартфон отримав трендові загнуті краї, які дещо нагадують екрани призабутих телевізорів з кінескопами, та круглі камери на тильному боці. Усі це змушує телефон виглядати круто й дорого.

Додатковою фішкою новинки став покращений захист від вологи та пилу стандарту ІР68. Якщо вірити виробникові, гаджет не втратить працездатності після занурення його на 30 хвилин у воду.

Модуль відбитків пальців розробники Redmi Note 13 Pro+ перенесли на екран – працює він без нарікань.

Сам дисплей зберіг стандартні для серії габарити, але отримав вищу, в порівнянні з попередніми версіями, роздільну здатність та яскравість – тепер ці показники складають 2712х1220 пікселів та 1200 ніт відповідно.

Характеристики камер дозволяють виконувати деталізовану зйомку в форматі 200 Мп та знімати відео 4К у темпі 30 кадрів за секунду.

Смартфон використовує чіп Dimensity 7200 Ultra, ОС Android 13 та оболонку MIUI 14.0.1. Меню його зрозуміле, інтуїтивне.

Можливо, ця модель трохи й не дотягує до професійного блогерського рівня, проте більшість її технічних характеристик задовольняють сучасного користувача повністю.

Популярність Xiaomi Redmi Note 13 Pro plus набирає обертів – деякі аналітики роблять прогнози, що цієї весни саме такий смартфон в нашій країні купуватимуть найчастіше.

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей