Каталог товарів

Xiaomi Mi Band 5: NFC, рівень стресу і інші подробиці


Стали відомі нові додаткові функції, які будуть присутні в майбутньому браслеті Xiaomi Mi Band 5. Це Amazon Alexa - помічник, управляти яким можна буде за допомогою голосових команд, визначник процентного співвідношення кисню в крові носія, можливість управляти камерою віддалено і, спеціально для прекрасної половини, - контроль циклу менструації.

Крім цього стало відомо, що в фітнес трекері від Xiaomi буде присутня функція для управління диханням і стресом, а також керований режим «Не турбувати». Також, буде вбудована підтримка NFC по всьому світу. За територією Китаю модуль зможе взаємодіяти з усіма картами Mastercard. Це відмінна можливість безконтактної оплати при використанні транспорту, в торгових центрах, в розважальних комплексах, в ресторанах, на АЗС і інших громадських місцях. Для цього слід лише підключити банківську карту в додатку Mi Fit.

Що стосується телефонних дзвінків - їх все ще можна буде тільки відхиляти. У режимі «Не турбувати» можна буде встановити необхідний часовий інтервал, наприклад 1 годину на час обідньої перерви.

При виникненні стресової ситуації фітнес - трекер порадить вам виконати дихальні вправи для нормалізації емоційного стану.

Браслет надійде в продаж приблизно з 18 до 22 червня цього року.

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей