Каталог товарів

ТОП 6 смартфонів до 3000 гривень 2021


У 2021 році важко знайти достатньо бюджетний смартфон з хорошими характеристиками, оскільки більш відомі виробники на світовому ринку завищують ціну, грунтуючись на популярності бренду. Не варто впадати у відчай і бігти в магазин за першою-ліпшою моделлю. Цілком можна придбати смартфон з більш низького цінового сегменту, а загальні технологічні характеристики не поступатимуться широко відомим брендам.

Давайте спробуємо разом розібратися, який же смартфон можна придбати, маючи в своєму бюджеті всього 3000 гривень.

ZTE Blade A7s 2020

Відмінний ультрабюджетний варіант для тих, хто любить стиль і високу якість.

Смартфон оснащений восьмиядерним процесором Unisoc SC9863A. З легкістю вирішує прості завдання. Об'єм оперативної пам'яті складає 2 ГБ і 64 ГБ постійної пам'яті, якої цілком достатньо. У більшості випадків за таку ціну пропонуються телефони з пам'яттю 16 або 32 ГБ.

Батарея пристрою ємністю 4000 мАг. ZTE оснащений сканером для розблокування по відбитку пальця.

Смартфон має потрійну камеру. Головна 16 Мп, 8 Мп ширококутний об'єктив і 2-мегапіксельний датчик глибини різкості.

Задня панель пристрою представлена в подвійній колірній гамі: чорній і синій.

Samsung Galaxy A01

Це бюджетна модель з серії смартфонів А. Samsung Galaxy A01 має TFT дисплей. Розміри досить компактні 5.7 дюймів.

Рівень фото- і відеозйомки досить хороший, на рівні бюджетного фотоапарата, є два об'єктива з фотоспалахом (13 + 2 Мп камера глибини). При наявності хорошого освітлення на Galaxy A01 можна зробити красиві кадри з високою чіткістю - передача кольору і формат картинки дуже якісний.

Відсутній сканер для розблокування смартфона по відбитку пальця, але є функція розпізнавання обличчя.

Обсяг ОЗП складає 2 ГБ і 16 ГБ ПЗП. Також можна збільшити пам'ять за допомогою microSD.

Акумулятор місткий - 3000 мАг, смартфон здатний довго зберігати батарею.

Xiaomi Redmi 9a

Одна з найбільш рекламованих і відомих моделей бюджетних смартфонів. Вартість Redmi 9a трохи перевищує бюджет в 3000 гривень, але обійти цю модель просто не можна було. Відповідність ціна якість на висоті.

А потужність зовсім не бюджетна - впевнена робота і відсутність зависань завдяки 8-ми ядерному процесору MediaTek Helio G25.

Xiaomi Redmi 9A має IPS екран з роздільною здатністю HD і діагоналлю 6.53 дюйма.

Обсяг пам'яті 2/32 ГБ. Звичайно з можливістю доповнити його microSD до 256 Гб.

Камера робить непогані фото як для бюджетного сегменту. Основна камера на 13 Мп, є HDR, бьютіфікація, портретний знімок і проф-режим. Фронтальна камера на 5 Мп.

Ємність акумулятора 5000 мАг, що є рекордом серед моделей цього цінового сегмента. Заряду вистачить на два повноцінних дня в режимі невисоких навантажень.

Ще одним плюсом є наявність сканера обличчя. Сканер відбитків пальців відсутній.

Колірна лінійка представлена в трьох яскравих кольорах: сірий, синій, зелений.

ZTE Blade A7 2020

На даний момент ціна цієї моделі складає близько 2599 - 2999 гривень.

Одним з плюсів моделі є висока ємність акумулятора 4000 мАг, що дозволяє забути про підзарядку і не страждати від низького відсотка батареї. Також в смартфоні вбудований режим енергозбереження, що безсумнівно є його головним плюсом.

Але головною фішкою Blade A7 2020 є можливість безконтактно оплачувати покупки за допомогою NFC модуля.

Екран з роздільною здатністю HD + володіє хорошою передачею кольору і відображає чіткі і якісні картинки. Використання потрійної камери в роботі на 16 МП відмінно підійде для фотографій приголомшливих пейзажів і портретів, оскільки об'єктиви чітко і оперативно захоплюють поверхню і добре відображають зображення. Фронтальна камера на 8 МП, але цього цілком вистачить для селфі: алгоритм бьютіфікаціі покращує якість селфі і призводить його в робочий формат.

TECNO Camon 12 Air

Ціна даної моделі - 2799 гривень, але при цьому технічні характеристики вражають своєю властивістю і потужністю. Вбудована пам'ять об'ємом 32 ГБ відмінно вписується в смартфон, який може похвалитися своїм функціоналом за маленький цінник.

Смартфон має потрійну камеру, головна 16 Мп з можливістю використання функції Al.

Camon 12 Air має новітній дисплей з безрамною конструкцією. З таким 6.55 дюймовим екраном ви отримаєте величезне задоволення від робочого столу вашого смартфона, переглядаючи фільми, фотографії, читаючи книги, так як картинка екрану здивує Вас.


Також з плюсів смартфона можна виділити наявність сканера відбитку пальців і розблокування по обличчю.

TP-Link Neffos X20

Ще одна модель від компанії TP-Link, ціною в 2999 гривень, є відомою на світовому ринку смартфонів і користується популярністю.

Батарея смартфона досить великої ємності - 4100 мАг виразно вистачає на цілий день. Камера 13 + 5 Мп при хорошому освітленні виробляє гарніі кадри з чіткою деталізацією. Корпус смартфона досить міцний і захищає від дрібних ушкоджень, зберігаючи всі нутрощі.

Дисплей досить об'ємний - 6.26, що дозволяє отримувати хорошу якість зображення і широко захоплювати кути огляду. Швидкість роботи гарна, за це дану модель смартфона дуже часто нахвалюють - 2 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої.

Також в смартфоні присутній сканер відбитку пальців.

За свої гроші смартфон TP-Link Neffos X20 повністю себе виправдовує.


Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей