Каталог товарів

Новинки Redmi Note 9 Pro і Redmi Note 9 Pro Max


Компанія Xiaomi на своїй новій презентації представила нові моделі смартфонів, які отримали назви Redmi Note 9 Pro і Redmi Note 9 Pro Max. Новинки мають сучасний корпус, зроблений з металу і скла, а також новітній чіпсет.

У нові моделі додали квадрокамеру, ОС MIUI 11 і енергоємні батареї. Екран розміром 6,67 дюймів не має рамок, в ньому розташована селфі-камера з точковим вирізом. Стиль новинок навіяний новою моделлю дизайну Aura Balance Design. І передня, і задня панелі мають правильну симетрію.

Задня панель отримала основну камеру, що має 4 об'єктива, а сканер відбитка встановлений збоку.

З захисту смартфони мають скло Gorilla Glass 5, яке добре оберігає екран від багатьох пошкоджень і подряпин. Висока роздільна здатність широкоформатного дисплея дозволяє користувачеві без незручностей використовувати смартфон для перегляду фільмів і читання книг, також є можливість грати в ігри.

Пам'ять і апаратна складова

Процесор Snapdragon 720G є чіпсетом середнього класу і забезпечує хорошу продуктивність смартфонів, будь-яке щоденне завдання легко вирішується таким процесором, починаючи від роботи в месенджері і закінчуючи переглядом медіафайлів. Моделі мають різні технічні показники:

Redmi Note 9 Pro: оперативна пам'ять LPDDR4X - 4 або 6 гігабайт, постійна пам'ять UFS 2.1 - 64 або 128 гігабайт;

Redmi Note 9 Pro Max: оперативна пам'ять LPDDR4X - 6 або 8 гігабайт, постійна пам'ять UFS 2.1 - 128 гігабайт.

Якщо користувачеві необхідно збільшити обсяг пам'яті, то можна встановити додатково карту пам'яті в спеціальний слот.

Операційна система нових моделей має базу Android 10, з фірмовою оболонкою MIUI 11.

Автономність

Обсяг акумуляторів обох моделей отримали значення 5020 міліампер на годину, що дозволяє використовувати смартфон без підзарядки досить тривалий час. Звичайна модель підтримує 18 Ватт потужності швидкої зарядки, а модель Max - 33 Ватта. Для зарядки підходить звичайний USB-C.

Камера

Компанія підносить смартфони як новинки для користувачів медіаплощадок, щоб створювати відео. Камера має додаткову стабілізацію і режим роботи Video Pro Mode.

Об'єктиви Redmi Note 9 Pro:

Основна камера - 48 мегапікселі, f/1,9;

Макрооб'єктив - 5 мегапікселів;

Ширококутний модуль - 8 мегапікселів;

Датчик глибини - 2 мегапікселя.

Модель Max має основну камеру в 64 мегапікселя, що дозволяє створювати дійсно якісні фотографії. Присутня можливість знімати в RAW, AI Portrait, Night Mode і Pro Colour.

Молодша модель має роздільну здатність в 16 Мп, а старша - в 32 Мп.

Кожен з цих смартфонів надасть можливість створювати по-справжньому якісні фотографії при не найбільшій ринковій ціні пристрою.

Вартість і дата продажів

В Україні Note 9 Pro буде продаватися приблизно за 4600 гривень, а старша модель за 5300 гривень. У продаж смартфони приблизно надійдуть в наступному місяці.

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей