Каталог товарів

Xiaomi Mi Note 10 / Note 10 Pro


Під час презентації в Мадриді були продемонстровані моделі Mi Note 10 і Note 10 Pro з мінімальними відмінностями.

У новинки 6,47-дюймовий екран, створений за технологією Arc AMOLED. Він зігнутий по краях. Сам виробник стверджує, що телефоном буде зручно користуватися, він не вислизає з рук. У дисплеї знаходиться сканер відбитків пальців, який став тоншим, ніж звичайно. Зате зона його дії збільшилася. Родзинкою обох моделей смартфонів став Snapdragon 730G.

Телефон оснастили 5-тімодульной основною камерою. Три з них знаходяться окремо. Основна підтримує дозвіл 108 Мп, а зум 50-кратний. Все це дозволяє робити знімки з роздільною здатністю: 12, 032 х 9 024 пікселів, практично не втрачаючи якість зображення при масштабуванні. Також є спеціальний портретний об'єктив на 12 Мп. Камера з ефектом "риб'яче око" робить знімки з кутом огляду 117. Вбудована система подвійної стабілізації оптики дає можливість працювати без стабілізатора. За допомогою фронтальної камери виходять феноменальні панорамні Селфі.

Ємність батареї становить 5 260 мАг, тому смартфон працює в автономному режимі до двох днів. А швидка зарядка дозволяє не витрачати багато годин на те, щоб знову насолоджуватися можливостями пристрою. Адаптер живлення на 30 Вт йде в комплекті. З ним зарядка займає близько 70 хвилин. Обидва смартфона за замовчуванням працюють на MIUI 11 на базі Android 9 Pie. Але при необхідності можна перепрошліть пристрій, встановити потрібні віджети і зробити настройки під себе.

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей