Каталог товарів

Вибираємо смарт-годинник Amazfit. Порівняння T-Rex, Bip, Bip S, GTS і GTR


Amazfit GTS

GTS є одними з найкрасивіших і відомих годинників бренду Amazfit. Модель має естетичний прямокутний корпус і зовні так схожа на Apple Watch, що багато хто їх часто плутає.

Модель відповідає вимогам сучасного користувача, так як оснащені величезним 1,65-дюймовим Amoled-екраном з роздільною здатністю 348x442 і щільністю пікселів на рівні 326 ppi.



Крім того, вони мають широкі можливості в плані автономності: акумулятор на 220 мАг дозволяє працювати в звичайному режимі до 10 днів. Якщо ви включите GPS, то підзарядка потрібна буде через кожні 48 годин, що є пристойним показником на фоні конкурентів. Вимкнення більшості функцій (Bluetooth, GPS, пульсометра) дозволить продовжити роботу акумулятора без підзарядки більше місяця.

В іншому GTS має схожі характеристики з іншими провідними моделями бренду Amazfit. У них також присутній біотрекінг, є підтримка до 12 видів тренувань, а корпус витримує тиск води на глибині до 50м, що дозволяє в них не тільки купатися в басейні, але і пірнати.

Єдине, чого бракує GTS, так це підтримки модуля NFC. Можливість безконтактної оплати дозволила б годиннику зайняти в топі провідні позиції.

Amazfit GTR

Amazfit GTR виглядають як класичний годинник. Виробник випускає моделі в декількох корпусах, що відрізняються за розміром і кольором.



Розмір Amoled-екрану Amazfit GTR на 47 мм становить 1,39 дюйма, розширення 454 × 454, що дозволяє отримати якісну яскраву картинку. Ви можете персоналізувати їх під свої вимоги за допомогою різноманітних watch-фейсів. Акумулятор дозволяє працювати без підзарядки протягом 20 діб. Корпус моделі витримує тиск води 5 АТМ, що робить її відмінним варіантом для тих, хто любить плавати і пірнати. Однак, годинник не призначений для глибоководних занурень.

Модель також може похвалитися підтримкою 12 різних спортивних режимів. GTR оснащені пульсометром, крокоміром, і здатні відслідковувати сон. За допомогою годинника можна керувати музикою, що дуже зручно, особливо якщо використовуються TWS-навушники. Також в годиннику реалізована робота з повідомленнями.

На відміну від попередньої моделі, виробник вбудував NFC модуль, однак можливість безконтактної оплати все ще відсутня.

T-Rex

T-Rex є найгарячішою новинкою від Amazfit! Годинник має ту ж начинку, що і GTR. Але зовнішній вигляд T-Rex зазнав істотних змін - дизайнери прагнули звернути на них увагу любителів активного способу життя, спорту і походів. Модель здається більш брутальною і захищена за стандартом MIL-STD-810G.



Для більш продуктивних тренувань в басейні або залі розробники збільшили кількість програм до 18. Водонепроникність залишилася такою ж - до 5 ATM. Круглий 1,3-дюймовий AMOLED екран захищений склом Gorilla Glass 3. Також, як і GTR підтримують функцію завжди включеного екрану. Однак якщо в GTR доведеться зайти в меню налаштувань, в T-Rex - вона активна за замовчуванням.

Виробник збільшив ємність батареї до 390 мАг, що дозволяє користувачам T-Rex обійтися без підзарядки протягом 66 днів. При самій інтенсивній роботі з включеним GPS-трекером модель здатна працювати до 20 годин. За допомогою T-Rex можна управляти музикою, приймати дзвінки, отримувати повідомлення і т.д. Зв'язок Bluetooth 5.0, GPS і ГЛОНАСС.

Розробники вдосконалили біотрекер. Тепер з їх допомогою можна більш точно контролювати стан здоров'я, дізнатися, коли організм піддається екстремальному навантаженнію і є загроза здоров'ю.

Так як модель T-Rex орієнтована на любителів походів і спорту, вона пройшла тестування на вплив кислотних і лужних середовищ, екстремально низьких і високих температур. Новинка здатна працювати в інтервалі температур від -40 до +70 градусів. Випробування у вологому спекотному середовищі, а також морській воді дали позитивні результати.

Amazfit Bip

Модель знаходиться в тій же ціновій категорії, що і фітнес-браслети, що робить їх популярними і доступними. А за своїм дизайном Bip нагадують повноцінний смарт-годинник Apple Watch.



Згідно із заявою виробника: від одного заряду Bip здатні працювати до 45 днів, а в режимі очікування - до 4 місяців. Модель дозволяє отримувати сповіщення про дзвінки й повідомлення, встановлювати будильник, відстежувати пульс, записувати свої пересування за допомогою GPS і вимірювати кроки. Є захист від води, але не як в T-Rex і GTS - всього до 3 АТМ.

Однією з особливостей дисплея є його рефлективність: картинка виходить дуже контрастною. Екран захищений склом Gorilla Glass 3.

Amazfit Bip S

У даній моделі дизайнери залишили класичний прямокутний корпус і схожий з Apple Watch зовнішній вигляд. Годинник дещо більше, ніж Bip. Однак виробник змінив тип дисплея на постійний трансфлектівний кольоровий TFT з колірною гамою 64 RGB.



Істотною зміною для годинників нового покоління Bip S стала гідроізоляція, що дозволяє не тільки не боятися бризок, але ще і пірнати на глибину до 50 м.

Спільними для обох поколінь стали 3-осьовий гіроскоп і 3-осьовий геомагнітний датчик. У моделі Bip S вбудований вдосконалений датчик пульсу BioTracker PPG, однак барометричний датчик відсутній.

Тепер в Bip S Bluetooth 5.0 замість 4.0 в попередній моделі. І можуть працювати без підзарядки до 40 днів в звичайному режимі і до 22 годин з активним GPS. Такий показник дещо менший, ніж у його попередників, але не є критичним.

Також виробник впровадив в Bip S кілька додаткових функцій. Якщо в перших годинниках цієї лінійки користувачеві для управління музичним програвачем була потрібна установка сторонніх додатків або прошивок, то в новинці такий функціонал реалізований з коробки.

Для підключення до телефону тепер потрібно використовувати фірмовий софт компанії - AmazfitApp (замість MiFit).

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей