Каталог товарів

​Налаштування дитячого годинника з GPS: важливі моменти


Забезпечити можливість цілодобового контролю над улюбленим чадом та захисту малюка сучасним батькам допомагає популярний девайс – дитячий годинник із GPS.

Яким би розумним не був цей пристрій, він, як і інші сучасні «чудеса електроніки» вимагає правильного налаштування: тільки відповідна наладка дозволить приладу працювати коректно.

Про алгоритм та етапи настройки роботи дитячого годинника з GPS розповідається в даному тексті. Дотримання зазначених інструкцій дасть змогу підключити цей трекер та відкалібрувати його.

Виконання попередніх робіт

Першочерговим завданням батьків, що придбали розумний годинник для свого сина чи доньки, є покупка до цього девайса sim-карти. На думку фахівців, вибір на користь бюджетного тарифного плану в даному випадку не є кращим.

Функціонал найдешевших тарифів не передбачає можливість відправлення недорогих сповіщень, а підтримка цієї опції для стеження за дитиною необхідна.

Оптимальний варіант – вибір стартового пакету середньої цінової категорії, який пропонує обмежену кількість безкоштовних SMS.

Коли сім-карта вже куплена, одразу її вставляти в дитячий годинник із GPS не потрібно. Спершу слід вставити відповідний аксесуар у телефон матері чи батька та активувати його шляхом процедури реєстрування оператора.

У результаті на смартфон надійде декілька повідомлень. Виконувати управління цими сповіщеннями з дитячого годинника – справа незручна й забарна, на відміну від керування ними з телефону дорослого, яке здійснюється просто й швидко.

Наступна опція – вхід до меню налаштувань з метою деактивації перевірки пін-кода sim-карти. Це зробити потрібно, бо введення відповідного кодування з наручного годинника дитини не є можливим.

Як установити сім-карту?

Для встановлення sim-карти пристрій розбирають, акумулятор із нього витягають. Відповідний ідентифікаційний модуль вставлять всередину корпусу, під елемент живлення.

Зазвичай викрутка для виконання такого процесу передбачена в комплектації девайса. Якщо цей інструмент до комплекту поставки аксесуара не входить, можна скористатися будь-якою викруткою з домашнього набору.

Щоб розібрати електронний хронометр, на його тильному боці відкручують гвинтики. Далі АКБ виймають. Сім-карту встановлюють у спеціальну нішу.

Ця проста опція вимагає ретельності та акуратності. Важливо не загубити фірмові гвинтики – у разі їх втрати такі самі нові елементи кріплення корпусу дібрати практично неможливо.

Завантаження програми

Наступним кроком є скачування та встановлення ПЗ годинника для малюка з функцією геолокації.

Є два способи для виконання такого процесу.

Першим методом варто скористатися людям, які не досить добре обізнані з функціоналом смартфону. Останню чи обрану на розсуд користувача версію застосунку знаходять, зайшовши до PlayMarket. Звідти її скачують, а далі встановлюють.

Інший спосіб передбачає використання QR-коду, вказаного на зворотному боці упаковки девайса чи в комплектній документації на нього (це може бути паспорт або інструкція користувача).

QR-код сканують за допомогою камери. У результаті відбувається розшифрування повідомлення – показується посилання, перейшовши за яким, можна скачати актуальну версію програмного забезпечення дитячого годинника з GPS

Реєстрація в застосунку

По суті, цей процес є стандартним. Виконується він у звичайній послідовності.

  1. Годинник перевертають тильною стороною догори, знаходять на ньому ліцензійний ключ.
  2. Дані ключа вносять, уписують у спеціальне поле.
  3. Придумують логін та пароль, потрібні для авторизації.
  4. Ці дані також вносяться у відведені для них рядки.
  5. Вводиться ім’я дитини – воно буде виконувати роль перевірочного слова, якщо пароль та/або логін користувач забуде, тобто втратить.

По завершенні реєстрації слід перейти у вхідне меню, ввести туди вищезазначені дані. Якщо вони внесені без помилок, відкриється головна сторінка управління. На цій сторінці і будуть виконуватися головні налаштування наручного дитячого GPS-хронометра.

Основні налаштування, їх зміст та особливості

Базовий пункт налаштування девайса для контролю місцезнаходження дитини – встановлення списку SOS-номерів.

Фахівці радять внести три телефонні номери для здійснення виклику чи відправлення повідомлень в екстрених ситуаціях.

Найпершим в список вносять номер, що постійно в мережі й завжди поруч із користувачем. Якщо дитина натисне кнопку й триматиме її в такому стані кілька секунд, на цей номер буде здійснений виклик.

Корисною також є опція зворотного виклику. Ця функція дозволить віддалено телефонувати зі смартфона на GPS-пристрій. У результаті батько чи мама зможе почути все, що відбувається довкола їхньої дитини (а сам малюк навіть не здогадуватиметься про це).

Це гарна можливість перевірити, чи дійсно ваше чадо знаходиться на уроках в школі, чи не вирішило воно часом прогуляти заняття. Також відповідним чином можна дізнатися, як до дитини ставляться педагоги та однолітки, чи вони не ображають її.

Ключовим плюс дитячого GPS-трекера – геолокація девайса, відстеження місця знаходження годинника та його маленького власника.

Найкраще в підменю обрати частоту оновлення даних пристрою від 1 до 60 хвилин.

У цілому процес налаштування годинника для дитини з функцією GPS є нескладним, доступним для будь-якої дорослої людини й займає небагато часу. Девайс обладнаний зрозумілим та інтуїтивним інтерфейсом – всі налаштування в ньому прості, підключення та калібрування параметрів під конкретного користувача виконується легко.

Це вагома підстава для того щоб купити дитячий годинник із GPS вашому малюку – з ним дитина буде в безпеці, а батькам доведеться менше за неї хвилюватися.

Великий вибір таких актуальних девайсів за адекватною вартістю пропонує сайт магазину електроніки Patifon – це зручна можливість обрати потрібну модель та замовити її онлайн.

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей