Каталог товарів

Новинки Redmi 9 і Redmi Note 9 з NFC і квадро-камерою


Знаменитий виробник Xiaomi незабаром випускає нову модель смартфона Redmi 9 і Redmi Note 9. Фірма вже впровадила гаджет в масове виробництво, повністю закінчивши роботу над пристроєм. Зараз, як можна припустити, виробником здійснюються роботи щодо вдосконалення програмного забезпечення для того, щоб до моменту випуску в магазинах смартфон міг радувати покупців на 100%.

Смартфони виготовлені на базі процесорів марки Qualcomm, але про конкретні моделі, що використовуються у виробництві, поки не відомо. Зрозуміло тільки те, що підтримки 5G в цих марках не передбачено. У бюджетних телефонах для зарядки присутній інтерфейс USB Type-C, що виділяється високою пропускною спроможністю. Він підтримує технологію швидкої зарядки акумулятора.

Головна фішка нових бюджетних гаджетів - оснащення чіпом NFC. Елемент дозволить використовувати пристрої для оплати товарів і послуг через Google Pay, Mi Pay та інші платіжні системи. Передбачається, що Redmi 9 міститиме потрійну головну камеру, а у версії Redmi Note 9 її зроблять четверною. Кардинальні нововведення дозволять власникові пристрою домогтися привабливих і якісних знімків.

Місткість акумулятора нових бюджетних моделей становить 4500 мАг і 5000 мАг. Корпус гаджетів виконаний із загартованого високоякісного скла з високими показниками міцності Corning Gorilla Glass.

Вартість нових мобільних телефонів, що належать до бюджетного сегменту, складе не більше 250 доларів. Вони стануть максимально доступними для будь-яких категорій населення. Усі факти і новини про новинку імовірно озвучать в першому кварталі 2020 року, в період з січня до березня. Причому продажі стартують через кілька тижнів.

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей