Каталог товарів

Новинка 2021 - Xiaomi Redmi 9T: NFC, квадрокамера і батарея 6000 мАг


Першим смартфоном, представленим компанією Xiaomi в 2021 році, став Redmi 9T. Як зрозуміло з назви, він відноситься до бюджетної лінійки пристроїв. Модель напевне приверне увагу з боку потенційних покупців. Незабаром смартфон буде представлений на світовому ринку, в тому числі в Україні, тому варто заздалегідь отримати повне уявлення про новинку. Це дозволить зрозуміти, чи варто чекати її або краще пошукати що-небудь інше.

Як і у випадку з іншими представниками бюджетної лінійки, в дизайні Redmi 9T немає нічого видатного. Він практично не відрізняється від інших моделей 2020-2021 рр. На українському ринку новинка з'явиться в березні. Він буде представлений в чотирьох колірних виконаннях: помаранчевому, синьому, зеленому та сірому.

Redmi 9T має пластиковий корпус. Лицьова частина захищена загартованим склом. У смартфоні відсутній захист від проникнення вологи і пилу всередину корпусу, але виробник повідомляє про наявність деякого вологовідштовхувального покриття. Невідомо, наскільки воно ефективно, тому намагатися перевірити це своїми силами точно не варто. Redmi 9T оснащений досить великим 6,53-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2340х1080 пікселів. Він оптимальний для ігор і перегляду відео.

У смартфоні встановлений продуктивний процесор Snapdragon 662 від Qualcomm. За відтворення зображення відповідає чіп Adreno 610. В залежності від модифікації власникові пристрою буде доступно 4 або 6 Гб ОЗУ. Тип вбудованої пам'яті залежить від обраного обсягу. У моделях на 64 Гб вона відповідає стандарту UFS 2.1, а на 128 Гб - UFS 2.2. ПЗУ можна розширити за допомогою карт пам'яті об'ємом до 512 Гб. Цікаво, що виробник розмістив сканер відбитків пальців на правому торці корпусу пристрою.

Для зйомки фото і відео в Redmi 9T передбачений блок відразу з чотирьох камер. Основна камера з фазовим автофокусом має роздільну здатність 48 Мп, але не підтримує функцію оптичної стабілізації. Також передбачені ширококутова камера на 8 Мп і 2 додаткові (по 2 Мп) - для вимірювання глибини та макрозйомки. Фронтальна камера має роздільну здатністю 8 Мп. Обидві камери дозволяють вести запис відео в форматі FullHD з частотою 30 к/сек.

Цікавою особливістю Redmi 9T є наявність стереодинаміків, що забезпечують високу якість звучання. Це вигідно відрізняє смартфон від інших бюджетних моделей. Радує і наявність роз'єму 3,5 мм для підключення навушників. Також смартфон оснащений модулями Bluetooth 5.0 і WI-FI (підтримує практично всі сучасні стандарти). До числа переваг моделі варто віднести і наявність модуля NFC, призначеного для здійснення безконтактної оплати. Для зарядки пристрою передбачений порт USB Type-C.


Ще однією фішкою Redmi 9T є його автономність. Смартфон оснащений акумулятором ємністю 6000 мАг, а також підтримує функції швидкої і реверсивної зарядки. Остання технологія до недавнього часу була присутня тільки в преміальному сегменті, тому її наявність в бюджетній моделі не може не радувати.

На перший погляд Redmi 9T виглядає одним з найкращих варіантів для покупки. Проте, варто почекати детальний огляд, оскільки модель здається занадто ідеальною. Вона практично не має недоліків, володіє відмінним екраном, хорошою автономністю, стереодинаміками і модулем NFC. Вартість Redmi 9T - 160 доларів.

Відновлення паролю
Ми відправимо вам СМС з новим паролем
Вхід
Забули пароль?
У мене немає облікового запису Реєстрація
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Вхід
Обратная связь
Спасибі!
Наші менеджери зв'яжуться з вами для уточнення деталей